Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvası Şampiyonlarımız

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu arasında imzalan işbirliği protokolü kapsamında Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası Sorgun İlçe Akıl ve Zekâ Oyunları Şampiyonası 169 öğrenci, 25 görevli öğretmen, 200 veli ve öğretmenin izleyici olarak katıldığı turnuva büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gerçekleşti.

Okulumuzu ;

Mangala oyunu dalında; Ayşe ÖZ, Salih Mert ALPAYDIN ve Hidayet YILMAZ

Pentago oyunu dalında; Muhammed Nuri CANAYAKIN, Kaan BOĞAZKÖY ve Şevket BULUT

Reversi oyunu dalında; Buğlem SOYLU, Ahmet Safa TAŞ ve İbrahim Kaan DÜZGÜN öğrencilerimiz temsil etmişlerdir.

Muhammed Nuri CANAYAKIN, Pentago oyunu ilçe birincisi,  Kaan BOĞAZKÖY ilçe ikincisi,

Buğlem SOYLU, Reversi oyunu dalında ilçe birincisi, İbrahim Kaan DÜZGÜN ilçe ikincisi olmuşlardır.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik eder, dereceye giren öğrencilerimize Yozgat İl Finalinde başarılar dileriz.

10-03-202210-03-202210-03-2022

Yayın: 10.03.2022 - Güncelleme: 10.03.2022 17:18 - Görüntülenme: 660