GENÇ YÜREKLERDEN KUDÜS'E MEKTUP YAZMA YARIŞMASI

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü olarak Filistin'de yaşanan zulme karşı farkındalık oluşturmak, öğrencilerimizin Kudüs’ü anlamaları, anlatmaları; Gazze’de yaşananlarla ilgili empati kurmaları ve Filistin halkının özgürlük mücadelesine destek olmaları amacıyla 5.6. ve 7. Sınıf öğrencilerimiz arasında “Genç Yüreklerden Kudüs’e” konulu bir mektup yarışması gerçekleştirilecektir.   Ayrıca bu yarışmayla öğrencilerimizin İslâm’ın ilk kıblesi, Kâbe ve Mescid-i Nebevi’den sonra Müslümanlar için en önemli üçüncü mabet, Mescidi Aksa’yı tanımalarını sağlamak, Kudüs ve Mescid-i Aksa hakkında onları araştırmaya teşvik etmek, Milli-manevi ve kültürel değerlerimizi yaymak, Kudüs ve Mescid-i Aksa hakkında bilinçlendirmek ve öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini ifade etme becerilerini geliştirmek amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz ayrıntılı bilgi için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizle iletişime geçebilirler.

17-02-2024

Yayın: 17.02.2024 - Güncelleme: 18.02.2024 09:33 - Görüntülenme: 208