Öğrenci Kıyafetlerimiz

ÖĞRENCİ KIYAFETLERİMİZ

*  2017-2028 eğitim öğretim yılında veli, okul aile birliği ve okul idaresi tarafından  belirlenen okul kıyafeti yönetmelik gereği olarak 4 yıl geçerlidir;

*  2019-2020 eğitim öğretim yılında da 5, 6, 7, 8. sınıftaki öğrencilerin tümü giyecektir.

*  Kıyafetleri piyasada okul kıyafetleri satan istediğiniz yerden alabilirsiniz. Okulumuzun hiç bir esnafla bağlantısı yoktur.

*  Okul kıyafet örnekleri aşağıdaki resimlerde mevcuttur.

*  2017-2018 eğitim öğreti yılından itibaren okul kıyafetlerinde değişikliğe gidilmiştir. Değişiklik dönüşümlü olacaktır. Mevcut öğrenci kıyafetini kullanacak durumda olan öğrencilerimiz eğer isterlerse yine o kıyafeti giymeye devam edebileceklerdir. Yeni kıyafet alınacağı zaman belirlenen öğrenci kıyafeti kullanılmaya başlanacaktır.

*  Kıyafetlerimizin özellikleri şu şekildedir:

- Pantolon,bordo dikişli spor kanvas ve koyu gri kumaş pantolon

- Yelek, bir tarafı fox kumaş diğer tarafıplex kumaş olmak üzere çift taraflı

- Kışlık sweat, bordo kemik renkli plex kumaş

- Yazlık tişört, bordo lakost kumaş

23-08-202123-08-2021

ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZDEN KIYAFET UYGULAMAMIZA HASSASİYET GÖSTERMELERİNİ BEKLİYORUZ.

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık Ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelik İçin Tıklayınız...

Yayın: 11.09.2019 - Güncelleme: 23.08.2021 16:55 - Görüntülenme: 3123