SORGUN TESKOMB BAŞKANI ŞAMPİYON TAKIMIMIZI ZİYARET ETTİ

Sorgun Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı İmdat Yasin YILMAZ Samsun’da yapılan Hentbol Küçük Erkekler Bölge Müsabakalarında grup birincisi olarak yarı finallere katılmaya hak kazanan Hentbol Küçük Erkek takımımızı çalışma yaptığı Yasin Yılmaz Spor Salonunda ziyaret etti. Başkan Yılmaz başarılarından dolayı okulumuz öğrencilerini ve öğretmenlerimizi tebrik ederek şahsi olarak maddi ve manevi desteklerde bulundu. Başkan her zaman gençlerin yanında olduklarını başarılarıyla gururlandıklarını ve de sevindiklerini belirtti. İlimizi başarıyla temsil eden genç hentbolculara yapacakları maçlarda Başkan İmdat Yasin YILMAZ ne sonuç alırlarsa alsınlar onlarla gurur duyduklarını belirterek Türkiye yarı finallerinde başarılar diledi. Turnuva 1-5 Mayıs tarihleri arasında Sivas ilinde oynanacak yarı finallerde başarılı olan iki takım Türkiye finallerine katılma hakkı kazanacaktır. Okulumuz adına Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Sayın İmdat Yasin YILMAZ, her daim takımızın yanında bulunarak desteklerini esirgemeyen Veterinerler Hekimler Odası Başkanı Faruk ANTEPLİOĞLU’na ve Eymir Belediyesi Başkanı Çetin MERTOĞLU’ na ve öğrenci velilerimizden Kaan NAZLI ve Hasan Bedirhan AKA' ya teşekkür ediyoruz.

27-04-2023

Yayın: 27.04.2023 - Güncelleme: 27.04.2023 14:35 - Görüntülenme: 342