Ekm

7. ve 8. sınıflarımıza yönelik Ergenlik döneminde fiziksel değişimler ve kişisel hijyen konularında okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Neslihan YILMAN GÜNDOĞDU ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Fatma BAYKAL tarafından bilgilendirme semineri yapılmıştır.

ÖĞRENCİ - ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ (ÖDS) HAYATA GEÇTİ

Ekm

Mevlid-İ Nebi Etkinliklerimiz "MEVLİD KANDİLİ"

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Değerler Eğitimi kulübü olarak Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde 7 Ekim Cuma günü Mevlid Kandili olması sebebiyle görevli öğrencilerimiz okulumuzdaki tüm sınıfları gezerek arkadaşlarına ve öğretmenlerine Mevlid Kandili´nin önemi anlatmış, çikolata ikramında bulunmuşlardır. Ayrıca sınıflarda yapılan program ve etkinliklerle teneffüslerde çalan salavat fonlarıyla öğrencilerde farkındalık oluşturmak amaçlanmıştır.  Etkinliklerde görev alan öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

5 Eylül' de yapılan 2022 İOKBS Sınavı' nda 31 öğrencimiz başarılı sonuç elde ederek bizi gururlandırdı. Başarımızda emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları açıklandı.