Şbt

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü olarak Filistin'de yaşanan zulme karşı farkındalık oluşturmak, öğrencilerimizin Kudüs’ü anlamaları, anlatmaları; Gazze’de yaşananlarla ilgili empati kurmaları ve Filistin halkının özgürlük mücadelesine destek olmaları amacıyla 5.6. ve 7. Sınıf öğrencilerimiz arasında “Genç Yüreklerden Kudüs’e” konulu bir mektup yarışması gerçekleştirilecektir.   Ayrıca bu yarışmayla öğrencilerimizin İslâm’ın ilk kıblesi, Kâbe ve Mescid-i Nebevi’den sonra Müslümanlar için en önemli üçüncü mabet, Mescidi Aksa’yı tanımalarını sağlamak, Kudüs ve Mescid-i Aksa hakkında onları araştırmaya teşvik etmek, Milli-manevi ve kültürel değerlerimizi yaymak, Kudüs ve Mescid-i Aksa hakkında bilinçlendirmek ve öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini ifade etme becerilerini geliştirmek amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz ayrıntılı bilgi için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizle iletişime geçebilirler.

Şbt

Kullukta ve insani değerlerde en yüce mertebelere yükselişi simgeleyen Miraç Gecesinin, zihinlerimize berraklık, kalplerimize ferahlık, akıllarımıza genişlik ve hayatımıza huzur getirmesi dileği ile milletimizin ve bütün İslam âleminin Miraç Gecesini tebrik ediyor, bu gecenin bütün Müslümanların birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesine ve insanlığın barış, huzur ve hidayetine vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Şbt

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Değerler Eğitimi Kulübü olarak 6 Şubat Salı Günü Sorgun Garajlar Yeni Cami'de  Miraç Kandili vesilesiyle öğrencilerimizle cami buluşması gerçekleştireceğiz. 6 Şubat 2023 depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve Filistin'de zulüm gören müslüman kardeşlerimiz için duaların da yer alacağı programa katılmak isteyen öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz.

Ara

Dünya genelinde yaşanan zorlu süreçlere karşı toplum olarak dayanışma içinde olmanın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Okulumuz öğrenci, öğretmen ve velileri olarak, Filistin halkına destek olmak amacıyla bir yardım kampanyası başlatıyoruz, yardımlarınızı bekliyoruz.